St. Dalfour je ručno proizveden namaz, po porodičnom receptu i francuskim metodama i najkvalitetnijim, potpuno prirodnim sastojcima. Sve je počelo početkom 19. veka u vinogradima Akvitanije, usred bujnog pejzaža ušuškanog između planina Pirineja i Bordoa nazvanog „Francuska bašta“. Preko tri generacije u receptu koristimo samo 100% voće i mošt (sok) od grožđa koje je sazrelo na suncu, kao prirodni zaslađivač. Korišćenje mošta od grožđa, slatkog nusproizvoda vinarstva, dobijamo zdraviji namaz koji omogućava da dobrota voća zablista.
Danas proizvodimo naše voćne namaze u obližnjem Marmandu, regionu poznatom po vrhunskom voćarskom teroaru svojih voćnjaka i polja. Nastavljamo da nabavljamo voće od regionalnih uzgajivača i još uvek koristimo iste male serije, i isti radno intenzivni proces. Držeći se zanatstva našeg francuskog nasleđa, naš Maitre Confiturier koristi samo najfinije sastojke, nežno kuva pažljivo odabrano voće i voćne sokove u tradicionalnim kotlićima. Naši namazi su napravljeni da sačuvaju ukusnu složenost i teksturu voća, bez veštačkih aditiva, šećera od trske ili konzervansa.
Rezultat je nagrađivani, još bolji voćni namaz, nenadmašnog kvaliteta, bogatog ukusa sa pravom količinom prirodne slatkoće.