Brendovi
01.09.2024.

Stassen je lider u proizvodnji čajeva

Proizvodjač prvih organskih čajeva

Pojavljuju se 1977. godine kao kompanija za proizvodnju čaja, i do danas evoluiraju u grupu sa raznolikim portfoliom koji obuhvata širok spektar projekata.
Danas se izvozi u preko 80 zemalja na pet kontinenata, i to rinfuzu, kesice čaja, pakovani čaj i specijalna pakovanja. 
Stasen je bio pionir u komercijalno održivoj proizvodnji zelenog čaja na Šri Lanki, kao i u proizvodnji organskog crnog, zelenog i ručno rađenog čaja. Dodeljivanje Predsedničke izvozne nagrade pet uzastopnih godina je potvrda beskompromisnih napora. Ova dostignuća su dopunjena drugim pionirskim poduhvatima, kao što je je prvi proizvođač u Šri Lanki sertifikovan od strane Demetera (Nemačka) za uvođenje biodinamičkih poljoprivrednih praksi. Usvajanje najsavremenijih i ekološki prihvatljivih proizvodnih metodologija dodatno je podiglo Stassen Tea da se ističe u vekovnoj globalnoj industriji.
Tokom 1987. godine, preko Stassen Natural Foods, osnovali su prvu svetsku sertifikovanu organsku baštu za čaj, čime su postali prvi proizvođač sertifikovanog organskog čaja na svetu. Danas, sa godišnjom proizvodnjom od 200 tona, jedan su od najvećih proizvođača organskog čaja u svetu.
Posebno ističemo luksuzne poklon pakete i namenski napravljene caddies koji se prodaju za razne čajeve. Korporativni klijenti mogu da kreiraju sopstvene poklon pakete sa privatnim etiketama ili pakete napravljene po meri.
Širom sveta, Stassen čaj se služi u brojnim vodećim hotelskim lancima, restoranima, ekskluzivnim buticima čaja i kafićima.  Kroz trajne inovacije i kontinuirano ulaganje u sve aspekte trgovine, pomoglo im je da se pozicioniraju kao predvodnik u industriji.

 

Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 4791003161664
Odličan i kao ledeni čaj u letnjim mesecima.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 4791003161671
Okrepljuje i leti i zimi.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 4791003261104
Mešavinu cejlonskog crnog čaja sa sveže mlevenim začinima: cimet, kardamom, đumbir, kar...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 4791003161152
Čaj od jagode, maline, višnje, limuna i bergamota na jednom mestu.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
450,00 RSD

Slični članci

04.
Jun.
2024.
Brendovi
Bele pelete sadrže sastojke koji su hidrofilni surfaktanti - molekule koji na jednom kraju koji privlače vodu, a na drugom prljavštinu i mast. Za...
24.
Dec.
2023.
Brendovi
Čak i danas, ključni deo Scharovog imidža o sebi je njegov metod da identifikuje potrebe tržišta pojedinih zemalja i uvek održava dijalog sa svojim ku...