Novosti
05.02.2024.

Jedi, jedi agarikus

Za zdravlje bez premca

Agarikus je gljiva koja se koristi u tradicionalnoj medicini i kuvanju (u japanskoj i kineskoj kuhinji kao začin). Imaju umereno sladak i blago gorki ukus i često se koriste u jelima sa mesom, supama i umacima. Takođe se može sušiti i koristiti u prahu ili kapsulama kao dodatak prehrani jer imaju antibakterijska, antivirusna i imunomodulacijska svojstva i pomažu u održavanju zdrave ravnoteže mikroflore u crevima.

Agarikus je bogat izvor proteina, vlakana, minerala i vitamina. Ova gljiva sadrži značajne količine cinka, gvožđa, kalcijuma, fosfora i selena, što je korisno za održavanje zdrave koštane mase i za podršku zdrave funkcije organa. Osim toga, Agarikus sadrži vitamine poput vitamina B kompleksa, vitamina D i vitamina E, koji igraju ključnu ulogu u podršci zdrave funkcije tela.

Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 1111111111758
Od bilja sa Altaja stiže čaj protiv alergija
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.277,00 RSD
Sačuvano u omiljne
I ukusan i poboljšava imunitet.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.639,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Namenjen osobama koje imaju genetsku sklonost ka bolestima pluća i bronhija, upalu pluć...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.523,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 8606108480021
Svakodnevna upotreba ruskog čaja FITOSLIM može pomoći kod gojaznosti, adipozogenitalni ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.421,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...