Novosti
05.02.2024.

Jedi, jedi agarikus

Za zdravlje bez premca

Agarikus je gljiva koja se koristi u tradicionalnoj medicini i kuvanju (u japanskoj i kineskoj kuhinji kao začin). Imaju umereno sladak i blago gorki ukus i često se koriste u jelima sa mesom, supama i umacima. Takođe se može sušiti i koristiti u prahu ili kapsulama kao dodatak prehrani jer imaju antibakterijska, antivirusna i imunomodulacijska svojstva i pomažu u održavanju zdrave ravnoteže mikroflore u crevima.

Agarikus je bogat izvor proteina, vlakana, minerala i vitamina. Ova gljiva sadrži značajne količine cinka, gvožđa, kalcijuma, fosfora i selena, što je korisno za održavanje zdrave koštane mase i za podršku zdrave funkcije organa. Osim toga, Agarikus sadrži vitamine poput vitamina B kompleksa, vitamina D i vitamina E, koji igraju ključnu ulogu u podršci zdrave funkcije tela.

Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 1111111111758
Od bilja sa Altaja stiže čaj protiv alergija
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.277,00 RSD
Sačuvano u omiljne
I ukusan i poboljšava imunitet.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.639,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Namenjen osobama koje imaju genetsku sklonost ka bolestima pluća i bronhija, upalu pluć...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.523,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 8606108480021
Svakodnevna upotreba ruskog čaja FITOSLIM može pomoći kod gojaznosti, adipozogenitalni ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.421,00 RSD

Slični članci

19.
Nov.
2024.
Novosti
Zrno kakaoa sadrži u sebi više od 300 bioaktivnih supstanci koje imaju direktno pozitivno dejstvo na opšte zdravlje i blagostanj...
19.
Nov.
2024.
Novosti
Sprečava kardiovaskularne bolesti, reguliše krvni pritisak, štiti zdravlje mokraćnog sistema, ima antiinflamatorna svojstva, stimuliše &...