Novosti
27.07.2024.

Liver miks nije kiks

Savršeno rešenje za zdravlje jetre i gušterače

Danas, predstavljamo vam dve izvanredne lekovite biljke - Maslačak i Čičak - čiji su blagotvorni učinci na jetru, stomak, holesterol i nivo šećera u krvi zapanjujući.

Maslačak (Taraxacum officinale) i Čičak (Arctium lappa) su drevne biljke koje su kroz istoriju bile cenjene zbog svojih lekovitih svojstava. U antičkim kulturama Grčke i Kine, ove biljke su bile korišćene za čišćenje organizma i očuvanje zdravlja jetre i stomaka. Kroz vekove, u različitim delovima sveta, Maslačak i Čičak bili su ključni sastojci tradicionalnih lekova i narodnih terapija.

Evo pet ključnih zdravstvenih prednosti koje Maslačak i Čičak pružaju, podržane naučnim istraživanjima:

  1. Čišćenje jetre

Naučne studije su pokazale da ekstrakti Maslačka i Čička mogu pomoći u detoksikaciji jetre, čime se podržava njen zdrav rad i eliminacija toksina.

  1. Podrška digestivnom sistemu

Maslačak i Čičak imaju blagotvoran uticaj na stomak, pomažući u regulaciji varenja i smanjenju gastrointestinalnih problema poput nadutosti i gasova. Čičak je dragocena biljka za obnovu mikrobioma.

  1. Regulacija holesterola

Ove biljke su pokazale sposobnost smanjenja nivoa lošeg holesterola (LDL) u krvi, čime doprinose smanjenju rizika od srčanih oboljenja. Najbrže rezultate za skidanje holesterola kapsule maslačka daju uz BioLiver kapi.

  1. Balansiranje nivoa šećera u krvi

Maslačak i Čičak mogu pomoći u regulaciji nivoa glukoze u krvi, pružajući podršku osobama sa dijabetesom.

  1. Zaštita jetre od masnoća

Istraživanja su pokazala da ove biljke imaju antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti jetre od nakupljanja masnoća.

Sinergija prirodnih moći: Hajdučka Trava, Maslačak i Čičak

Uzimajući u obzir kompleksnost zdravlja jetre i krvotoka, ne možemo zanemariti moć hajdučke trave. Ova biljka doprinosi održavanju zdrave funkcije jetre i podržava optimalan protok krvi. Kombinacija sa Maslačkom i Čičkom stvara sinergiju prirodnih sastojaka koja čini Livermix neizostavnim saveznikom u očuvanju vašeg unutrašnjeg balansa.

LiverMix kapsule su savršeno rešenje za zdravlje jetre i gušterače

Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 8606109134237
Snaga prirodnih čuvara jetre i stomačnog trakta
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.090,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Čuvar jetre i krvnih sudova.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.095,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prirodni preparat za smanjenje visokog holesterola i triglecirida, za čišćenje masne je...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.640,00 RSD

Slični članci

28.
Jan.
2023.
Recepti
Preporučuje se kao zaštita u stanjima smanjene funkcije jetre. Štiti je od toksičnih delovanja alkohola, lekova i drugih hemijskih su...
18.
Dec.
2021.
Novosti
Originalna receptura i jedinstvena kombinacija najmoćnije biljke za zdravlje krvnih sudova po imenu Moringa oleifera, nezamenljive biljke za zdravlje jetre -...