Bademova pasta je namaz dobijen pasiranjem sirovog jezgra slatkog badema. Potpuno prirodan proizvod, ne sadrži veštačke dodatke, konzervanse, aditive, holesterol, šećer, kazein kao ni gluten. Sadrži mangan, fosfor, magnezijum, bakar kao i vitamin E i B2.
Koristi se kao namaz i dodatak jelima. Može se koristiti kao čist namaz za sendviče, palačinke, dvopek i galete. Dodavanjem vode, jogurta ili mleka dobija se nadev za pite, palačinke i preliv za biftek, salate i slično.
Badem je alergen a proizvod može da sadrži i alergene (susam i lešnik) u tragovima.
Postupak proizvodnje je potpuno prirodan, bez termičke obrade sirovina i hemijskih dodataka. Sa ponosom ističemo da u našoj proizvodnji prerađujemo sirovine koje potiču sa plodnih polja Srema i Bačke, na kojima se uzgajaju uljane kulture. Tu spadaju seme lana, uljane tikve golice, suncokreta, slačice, kao i jezgro lešnika, oraha i kajsije. Posedujemo i sopstvenu plantažu lešnika. Sirovine su od poljoprivrednih dobavljača sa kojima godinama sarađujemo i upoznati smo sa svakim arom zemlje na kojima se uzgajaju.