Od ovog bageta se režu odlične rolnice za krokete.
Proizvodi se od najboljih sastojaka za ljude koji se bore sa celijakijom, probavnim problemima i drže do zdravih navika u ishrani.
Francuzi najčešće jedu bagete za doručak u obliku klasičnih sendviča - sa maslacem, džemom, sirom...
Ili ih natapaju kafom ili kakaom. Pored klasičnih kroasana, baget je u Parizu najpopularnije pecivo uz doručak.
Pošto je ovo univerzalni hleb, ograničava nas samo mašta. Možemo ga koristiti za izradu tradicionalnih ili toplih sendviča, raznog peciva, tostova, a idealan je i za supe.
Čuvanje i upotreba:
Ovi štapovi su delimično zreli i pažljivo upakovani za čuvanje. Pecite u rerni prethodno zagrejanoj na 200 ° C u trajanju od 5 minuta, dok ne porumeni.
Nakon otvaranja, baget čuvati u zatvorenoj kesi na sobnoj temperaturi.
Konzumirati u roku od nekoliko dana.
Čuvati na suvom, prohladnom i tamnom mestu.
Hranljive vrednosti na 100g:
Energetska vrednost 1130 Kj / 267 Kcal, Masti 3.0g, od toga zasićene 0,5 g, Ugljeni hidrati 54g od kojih disaharidi 6.3g, Biljna vlakna 6.4g, Protein 2.9g
-- So 0.88g
Neto težina 175 g
Kukuruzni skrob, testo od pirinčanog brašna 19% (pirinčano brašno, voda), voda, pirinčana vlakna, suncokretovo ulje, belančevine soje, šećer, zgušnjivač: hydroksipropil-metil celuloza,
kvasac, so.
Karakteristika |
Vrednost |
Kategorija |
Hleb pecivo i testenine
|
Brend |
Dr Schar |
Dobavljač |
Santamed |
Način proizvodnje |
Bez jaja, Bez laktoze, Gluten-Free |
Namena |
Varenje |
Nutritivne informacije |
vlakna (više od 10g na 100g) |
Oblik pakovanja |
Pet kesa |
Pol |
Unisex |
Sadržaj pakovanja |
Hleb |